catterysavita.nl Uncategorized Maatschappelijke impact creëren met Social Return!

Maatschappelijke impact creëren met Social Return!

Social Return – Het Belang van Maatschappelijke Terugkeer

Het Belang van Maatschappelijke Terugkeer

Maatschappelijke terugkeer, ook wel bekend als social return, is een concept dat steeds meer aandacht krijgt in de zakelijke wereld. Het houdt in dat bedrijven en organisaties bij hun inkoop en aanbestedingen rekening houden met het creëren van sociale impact.

Het doel van maatschappelijke terugkeer is om niet alleen winst te maken, maar ook een positieve bijdrage te leveren aan de samenleving. Dit kan op verschillende manieren worden ingevuld, zoals het creëren van werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, het bieden van opleidings- en ontwikkelingskansen, of het ondersteunen van lokale gemeenschappen.

Bedrijven die zich actief bezighouden met maatschappelijke terugkeer tonen hun betrokkenheid bij duurzaamheid en inclusiviteit. Door bewust te kiezen voor leveranciers en partners die ook sociale doelen nastreven, kunnen zij een verschil maken in het leven van mensen die wel wat extra steun kunnen gebruiken.

Als platform voor maatschappelijke terugkeer moedigen wij bedrijven aan om verder te kijken dan alleen de financiële resultaten en om na te denken over de impact die zij kunnen hebben op de samenleving. Samen streven we naar een wereld waarin iedereen gelijke kansen krijgt en waarin sociale verantwoordelijkheid een integraal onderdeel is van zakendoen.

Zet nu de stap naar een betere toekomst met Social Return!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.