Over ons

Bij Cattery Savita draait alles om de liefde en passie voor het fokken van gezonde, gelukkige en prachtige katten. Onze cattery is een thuis waar het welzijn van onze viervoetige vrienden centraal staat. Wij zijn gespecialiseerd in het fokken van raskatten met een bijzondere aandacht voor karakter, gezondheid en schoonheid.

Onze naam, Savita, is geïnspireerd door het Sanskriet woord voor ‘zon’, wat onze visie weerspiegelt om te stralen in de zorg en liefde die we aan onze katten geven. Wij geloven dat elk dier een unieke persoonlijkheid heeft en verdienen het om in een omgeving te leven waar ze volledig tot hun recht kunnen komen.

De katten van Cattery Savita groeien op in een liefdevolle huiselijke omgeving, omringd door zorgzame handen en warme harten. We streven ernaar om onze kittens niet alleen fysiek sterk te maken, maar ook sociaal en mentaal goed ontwikkeld. Dit doen we door hen van jongs af aan te socialiseren met mensen, andere katten en de dagelijkse geluiden van een huishouden.

Onze toewijding gaat verder dan alleen de zorg voor onze eigen dieren. We zetten ons in om bij te dragen aan de verbetering van het ras door selectief te fokken en alleen de beste lijnen te kiezen die gezondheid en temperament garanderen. We werken nauw samen met dierenartsen en genetische experts om ervoor te zorgen dat onze fokprogramma’s voldoen aan de hoogste standaarden.

Bij Cattery Savita vinden we het belangrijk dat toekomstige eigenaren goed geïnformeerd zijn. Daarom staan we altijd klaar om vragen te beantwoorden en advies te geven over de verzorging en het welzijn van uw toekomstige huisdier. We zien het als onze missie om de perfecte match te vinden tussen onze katten en hun nieuwe families.

We nodigen u uit om onze website te verkennen en kennis te maken met onze geliefde katten. Neem gerust contact op als u meer wilt weten over ons, onze katten of als u interesse heeft in een kitten van Cattery Savita. We kijken ernaar uit om onze passie met u te delen en misschien binnenkort een klein stukje zonneschijn in uw leven te brengen.