catterysavita.nl kitten te koop Schattige kittens beschikbaar: Vind jouw nieuwe pluizige vriendje bij Cattery Savita!

Schattige kittens beschikbaar: Vind jouw nieuwe pluizige vriendje bij Cattery Savita!


kittens beschikbaar

Ben je op zoek naar een nieuw pluizig familielid? Goed nieuws! Bij Cattery Savita hebben we momenteel kittens beschikbaar die op zoek zijn naar een liefdevol thuis. Deze schattige bolletjes wol zullen je hart zeker veroveren!

Onze kittens groeien op in een zorgzame en liefdevolle omgeving, waar ze alle aandacht en zorg krijgen die ze nodig hebben. We besteden veel tijd aan het socialiseren van onze kittens, zodat ze goed gewend raken aan menselijk contact en andere dieren. Dit draagt bij aan het ontwikkelen van hun karakter en zorgt ervoor dat ze zich kunnen aanpassen aan hun nieuwe gezin.

Bij Cattery Savita fokken we met oog voor gezondheid, karakter en schoonheid. Onze katten worden regelmatig gecontroleerd door dierenartsen om er zeker van te zijn dat ze in optimale gezondheid verkeren. We werken ook samen met genetische experts om ervoor te zorgen dat onze katten vrij zijn van erfelijke aandoeningen.

Als je interesse hebt in een kitten van Cattery Savita, kun je altijd contact met ons opnemen. We beantwoorden graag al je vragen en kunnen je meer informatie geven over de beschikbare kittens. We willen er namelijk voor zorgen dat onze kittens terechtkomen bij de juiste families die hen een liefdevol thuis kunnen bieden.

Bij het adopteren van een kitten komt er natuurlijk ook verantwoordelijkheid kijken. Kittens hebben specifieke behoeften en vereisen de juiste verzorging. We staan altijd klaar om advies te geven en je te begeleiden bij de verzorging van je nieuwe huisgenoot. We willen ervoor zorgen dat zowel jij als het kitten een geweldige start hebben en een langdurige band kunnen opbouwen.

Een kitten brengt vreugde, speelsheid en gezelligheid in je leven. Het zijn nieuwsgierige wezentjes die je dag na dag zullen verrassen. Als je klaar bent om je hart open te stellen voor een pluizig avontuur, neem dan contact met ons op en ontdek welke kittens beschikbaar zijn bij Cattery Savita. Je zult er geen spijt van krijgen!

 

5 Veelgestelde Vragen over Beschikbare Kittens

 1. Hoe oud zijn de kittens beschikbaar?
 2. Waar kan ik kittens beschikbaar vinden?
 3. Wat zijn de kosten voor het adopteren van een kitten?
 4. Zijn er speciale vereisten om een kitten te adopteren?
 5. Wat is de beste manier om te bepalen of een kitten gezond is?

Hoe oud zijn de kittens beschikbaar?

Bij Cattery Savita hebben we kittens beschikbaar van verschillende leeftijden. De exacte leeftijd van de kittens kan variëren, afhankelijk van het moment waarop je contact met ons opneemt. Over het algemeen zijn onze kittens tussen de 12 en 16 weken oud wanneer ze klaar zijn om naar hun nieuwe thuis te gaan.

Het is belangrijk dat kittens voldoende tijd bij hun moeder doorbrengen om te leren en te groeien voordat ze worden overgedragen aan nieuwe eigenaren. Tijdens deze periode leren ze essentiële sociale vaardigheden en ontvangen ze belangrijke voeding van hun moeder.

We zorgen ervoor dat onze kittens op het moment van adoptie volledig gespeend zijn, zindelijk zijn en zelfstandig kunnen eten. Daarnaast zijn ze ook gevaccineerd, ontwormd en gechipt volgens de geldende richtlijnen.

Als je interesse hebt in een kitten, kun je contact met ons opnemen voor meer informatie over de beschikbare leeftijden en specifieke details over elk kitten. We helpen je graag bij het vinden van een kitten dat past bij jouw wensen en levensstijl.

Waar kan ik kittens beschikbaar vinden?

Als je op zoek bent naar kittens die beschikbaar zijn voor adoptie, zijn er verschillende plaatsen waar je kunt kijken:

 1. Dierenasielen en -opvangcentra: Deze organisaties hebben vaak kittens die wachten op een liefdevol thuis. Bezoek lokale dierenasielen of kijk op hun websites om te zien welke kittens beschikbaar zijn.
 2. Fokkers: Als je specifiek geïnteresseerd bent in een bepaald kattenras, kun je contact opnemen met erkende fokkers. Zij kunnen je informeren over de beschikbaarheid van kittens en je helpen bij het vinden van het juiste ras dat bij jou past.
 3. Online platforms: Er zijn verschillende online platforms waar mensen kittens aanbieden voor adoptie. Let wel op dat je altijd zorgvuldig onderzoek doet naar de betrouwbaarheid van de aanbieders en dat je persoonlijk contact hebt voordat je een beslissing neemt.
 4. Dierenwinkels: Sommige dierenwinkels werken samen met lokale fokkers of dierenasielen om kittens beschikbaar te stellen voor adoptie. Je kunt contact opnemen met dierenwinkels in jouw omgeving om te vragen of ze kittens hebben of kunnen doorverwijzen naar andere bronnen.

Onthoud dat het belangrijk is om verantwoordelijk te adopteren en ervoor te zorgen dat je klaar bent voor de verantwoordelijkheid van het verzorgen van een kitten. Neem de tijd om informatie in te winnen, vragen te stellen en ervoor te zorgen dat het kitten past bij jouw levensstijl en behoeften.

Wat zijn de kosten voor het adopteren van een kitten?

Bij Cattery Savita hanteren we verschillende prijzen voor het adopteren van een kitten, afhankelijk van het ras, de stamboom en andere factoren. Het is belangrijk op te merken dat onze prijzen zijn gebaseerd op de zorg en investering die we hebben geïnvesteerd in het fokken en grootbrengen van gezonde en goed gesocialiseerde kittens.

De kosten voor het adopteren van een kitten omvatten onder andere:

 1. Aanschafprijs: Dit is de basisprijs voor het kitten zelf, die kan variëren afhankelijk van het ras, de kleur en andere kenmerken.
 2. Stamboom: Als onze kittens een stamboom hebben, wordt er meestal een extra vergoeding in rekening gebracht. Een stamboom certificeert de afstamming en zuiverheid van het ras.
 3. Vaccinaties: Onze kittens worden regelmatig gevaccineerd volgens een schema dat wordt aanbevolen door dierenartsen. De kosten voor deze vaccinaties zijn inbegrepen in de adoptieprijs.
 4. Dierenartscontroles: We zorgen ervoor dat al onze kittens gezond zijn voordat ze naar hun nieuwe thuis gaan. Daarom worden ze regelmatig gecontroleerd door een dierenarts om er zeker van te zijn dat ze vrij zijn van eventuele gezondheidsproblemen.
 5. Ontworming en ontvlooiing: Kittens worden regelmatig ontwormd en ontvlooid om ervoor te zorgen dat ze vrij zijn van parasieten.

Het is belangrijk op te merken dat we bij Cattery Savita geen winstoogmerk hebben en dat de adoptieprijzen worden gebruikt om de kosten van de verzorging, voeding en medische zorg van onze katten te dekken. We streven ernaar om ervoor te zorgen dat onze kittens naar liefdevolle en verantwoordelijke eigenaren gaan die hen een goed leven kunnen bieden.

Als je geïnteresseerd bent in het adopteren van een kitten bij Cattery Savita, kun je contact met ons opnemen voor meer informatie over de beschikbare kittens en hun adoptieprijzen. We staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het vinden van het perfecte nieuwe familielid.

Zijn er speciale vereisten om een kitten te adopteren?

Bij Cattery Savita hechten we veel belang aan het welzijn van onze kittens en willen we ervoor zorgen dat ze terechtkomen in liefdevolle en verantwoordelijke huizen. Daarom hebben we enkele speciale vereisten voor potentiële adoptieouders:

 1. Tijd en aandacht: Kittens hebben veel tijd, zorg en aandacht nodig. Ze moeten regelmatig gevoed, verzorgd, gespeeld en geknuffeld worden. Het is belangrijk dat je voldoende tijd kunt besteden aan de verzorging en opvoeding van een kitten.
 2. Veilige omgeving: Een veilige leefomgeving is essentieel voor het welzijn van een kitten. Dit betekent dat je bereid moet zijn om je huis kitten-proof te maken door gevaarlijke objecten of giftige planten buiten bereik te houden.
 3. Financiële verantwoordelijkheid: Het adopteren van een kitten brengt kosten met zich mee, zoals voeding, dierenartsbezoeken, vaccinaties en andere benodigdheden. Je moet bereid zijn om de financiële verantwoordelijkheid voor je nieuwe huisdier op je te nemen.
 4. Langdurige toewijding: Kittens groeien snel op, maar blijven gedurende vele jaren afhankelijk van jouw zorg. Het is belangrijk dat je bereid bent om langdurig voor je kat te zorgen en hem of haar een permanent thuis te bieden.
 5. Bewustwording van de behoeften van katten: Het is belangrijk om bekend te zijn met de basisbehoeften van katten, zoals voeding, verzorging, speeltijd en aandacht. Je moet bereid zijn om deze behoeften te vervullen en je te verdiepen in de juiste verzorging van een kat.
 6. Geen impulsieve beslissing: Het adopteren van een kitten is een belangrijke beslissing die goed doordacht moet worden. Zorg ervoor dat je klaar bent voor de verantwoordelijkheid en langdurige toewijding die komt kijken bij het hebben van een huisdier.

Als je aan deze vereisten voldoet en klaar bent om een liefdevol thuis te bieden aan een kitten, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag bij het vinden van het perfecte kitten dat bij jou en je levensstijl past.

Wat is de beste manier om te bepalen of een kitten gezond is?

Het bepalen van de gezondheid van een kitten is een belangrijk aspect bij het kiezen van een nieuw huisdier. Hier zijn enkele manieren om te controleren of een kitten gezond is:

 1. Dierenartscontrole: Breng het kitten naar een betrouwbare dierenarts voor een grondige controle. De dierenarts kan de algehele gezondheid beoordelen, luisteren naar het hart en de longen, de ogen en oren controleren, de tanden en het tandvlees onderzoeken, en eventuele afwijkingen of gezondheidsproblemen identificeren.
 2. Vaccinaties en ontworming: Vraag naar de vaccinatie- en ontwormingsgeschiedenis van het kitten. Een gezond kitten moet op schema zijn met zijn vaccinaties om bescherming te bieden tegen veel voorkomende infectieziekten. Ontworming is ook belangrijk om parasieten te bestrijden.
 3. Gedrag en activiteit: Observeer het gedrag van het kitten. Een gezond kitten is meestal levendig, nieuwsgierig en speels. Het moet interesse tonen in zijn omgeving, alert zijn op geluiden en bewegingen, en voldoende energie hebben.
 4. Uiterlijk: Let op de fysieke kenmerken van het kitten. Het moet een glanzende vacht hebben zonder kale plekken of huidirritaties. De ogen moeten helder zijn zonder afscheiding of roodheid. Controleer ook of er geen abnormale ademhaling of hoest is.
 5. Eetlust: Een gezond kitten heeft meestal een goede eetlust en drinkt voldoende water. Ze moeten normaal eten en geen moeite hebben met kauwen of slikken.

Het is altijd aan te raden om een ervaren dierenarts te raadplegen om de gezondheid van een kitten te beoordelen. Ze kunnen je helpen eventuele gezondheidsproblemen te identificeren en advies geven over de juiste zorg en voeding voor het kitten.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.