catterysavita.nl britse korthaar,britse korthaar silver tabby,kitten te koop,kittens te koop,korthaar Prachtige Britse Korthaar Silver Tabby Kittens Te Koop – Ontdek Hun Betoverende Schoonheid!

Prachtige Britse Korthaar Silver Tabby Kittens Te Koop – Ontdek Hun Betoverende Schoonheid!


britse korthaar silver tabby kittens te koop

Britse Korthaar Silver Tabby Kittens te Koop

Britse Korthaar Silver Tabby Kittens te Koop

Op zoek naar een nieuw harig familielid? Ontdek de betoverende wereld van Britse Korthaar Silver Tabby kittens! Deze prachtige kittens zijn niet alleen schattig om te zien, maar ook bekend om hun vriendelijke en rustige karakter.

De Britse Korthaar staat bekend om zijn ronde kop, grote ronde ogen en stevige lichaamsbouw. De zilveren tabby vacht voegt een vleugje elegantie toe aan hun al charmante uiterlijk. Deze katten zijn perfecte metgezellen voor gezinnen, individuen en zelfs senioren vanwege hun kalme aard en aanhankelijkheid.

Bij onze cattery hebben we een nestje prachtige Britse Korthaar Silver Tabby kittens beschikbaar voor liefdevolle huizen. Onze kittens groeien op in een huiselijke omgeving waar ze alle zorg en aandacht krijgen die ze verdienen. Ze worden gesocialiseerd met mensen en andere dieren, wat resulteert in goed aangepaste en vriendelijke huisdieren.

Als u overweegt om een Britse Korthaar Silver Tabby kitten in uw leven te verwelkomen, bent u bij ons aan het juiste adres. Onze kittens worden geleverd met alle benodigde vaccinaties, ontworming en gezondheidscontroles door een erkende dierenarts.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze beschikbare kittens en hoe u een van deze prachtige wezentjes in uw thuis kunt verwelkomen. Een Britse Korthaar Silver Tabby kitten kan de perfecte aanvulling zijn op uw gezin!

 

Veelgestelde Vragen over de Aanschaf van Britse Korthaar Silver Tabby Kittens

  1. Wat is de prijs van een Britse Korthaar Silver Tabby kitten?
  2. Zijn de kittens bij jullie cattery ingeënt en ontwormd?
  3. Hoe oud zijn de kittens wanneer ze beschikbaar zijn om naar een nieuw huis te gaan?
  4. Kunnen we het kitten eerst ontmoeten voordat we beslissen om het te adopteren?
  5. Hebben jullie een wachtlijst voor de Britse Korthaar Silver Tabby kittens?
  6. Welke garanties bieden jullie met betrekking tot de gezondheid van de kittens?

Wat is de prijs van een Britse Korthaar Silver Tabby kitten?

De prijs van een Britse Korthaar Silver Tabby kitten kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de stamboom, kleur, geslacht en kwaliteit van het kitten. Over het algemeen liggen de prijzen voor deze specifieke kittens vaak hoger dan gemiddeld vanwege hun populariteit en unieke kenmerken. Het is belangrijk om te investeren in een kitten van een gerenommeerde cattery die zorgt voor de gezondheid, socialisatie en genetische achtergrond van de kittens. Het is raadzaam om rechtstreeks contact op te nemen met catteries die Britse Korthaar Silver Tabby kittens aanbieden om meer informatie te krijgen over de prijzen en beschikbaarheid.

Zijn de kittens bij jullie cattery ingeënt en ontwormd?

Ja, bij onze cattery zijn alle Britse Korthaar Silver Tabby kittens ingeënt en ontwormd voordat ze naar hun nieuwe thuis gaan. Wij hechten veel belang aan de gezondheid en het welzijn van onze kittens, daarom zorgen we ervoor dat ze de nodige vaccinaties en ontwormingsbehandelingen hebben gehad om hen een goede start te geven in hun nieuwe omgeving. U kunt erop vertrouwen dat onze kittens gezond en goed verzorgd zijn voordat ze bij u komen wonen.

Hoe oud zijn de kittens wanneer ze beschikbaar zijn om naar een nieuw huis te gaan?

De leeftijd waarop onze Britse Korthaar Silver Tabby kittens beschikbaar zijn om naar een nieuw huis te gaan, is een belangrijke vraag die vaak wordt gesteld. Bij onze cattery zorgen we ervoor dat de kittens minimaal 13 weken oud zijn voordat ze de overstap maken naar hun nieuwe thuis. Op deze leeftijd hebben de kittens voldoende tijd gehad om te socialiseren, zijn ze ontwormd, gevaccineerd en hebben ze een gezonde start gekregen bij hun moeder. Door de kittens op deze leeftijd over te dragen, kunnen ze zich goed aanpassen aan hun nieuwe omgeving en gezinssituatie. We streven ernaar om ervoor te zorgen dat elke kitten klaar is voor deze belangrijke overgang en dat ze alle liefde en zorg krijgen die ze verdienen.

Kunnen we het kitten eerst ontmoeten voordat we beslissen om het te adopteren?

Natuurlijk! Bij het overwegen van de adoptie van een Britse Korthaar Silver Tabby kitten is het begrijpelijk dat u het kitten eerst wilt ontmoeten voordat u een beslissing neemt. Het is belangrijk om een band te vormen en te zien of er een klik is tussen u en het kitten. Door persoonlijk kennis te maken, kunt u ook de persoonlijkheid en het gedrag van het kitten observeren om te bepalen of het goed bij uw gezin past. Bij onze cattery moedigen we potentiële adoptanten aan om onze kittens te ontmoeten, zodat ze een weloverwogen beslissing kunnen nemen en ervoor kunnen zorgen dat het kitten de perfecte match is voor hun thuis. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken voor een kennismaking met onze Britse Korthaar Silver Tabby kittens.

Hebben jullie een wachtlijst voor de Britse Korthaar Silver Tabby kittens?

Ja, bij onze cattery hanteren wij een wachtlijst voor onze Britse Korthaar Silver Tabby kittens. Vanwege de populariteit van dit ras en de beperkte beschikbaarheid van kittens, adviseren wij geïnteresseerden om zich tijdig aan te melden op onze wachtlijst. Door u op de wachtlijst te laten plaatsen, verzekert u zich van een plekje voor een toekomstig kitten en blijft u op de hoogte van eventuele nieuwe nestjes. Wij streven ernaar om elke nieuwe eigenaar zo goed mogelijk van dienst te zijn en zorgen ervoor dat onze kittens terechtkomen bij liefdevolle en geschikte families. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze wachtlijstprocedure en hoe u zich kunt aanmelden.

Welke garanties bieden jullie met betrekking tot de gezondheid van de kittens?

Wij begrijpen het belang van de gezondheid van onze Britse Korthaar Silver Tabby kittens en streven ernaar om de hoogste garanties te bieden aan onze klanten. Onze kittens worden zorgvuldig gefokt uit gezonde ouderdieren met een goede genetische achtergrond. Voordat de kittens naar hun nieuwe thuis gaan, worden ze grondig gecontroleerd door een erkende dierenarts en ontvangen ze alle benodigde vaccinaties en ontwormingsbehandelingen. Wij staan garant voor de gezondheid van onze kittens bij aflevering en bieden ondersteuning en advies aan hun nieuwe eigenaren om ervoor te zorgen dat ze een gelukkig en gezond leven leiden. U kunt erop vertrouwen dat wij de gezondheid van onze kittens serieus nemen en streven naar transparantie en kwaliteit in al onze fokpraktijken.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.